Fokus på specialløsninger

Veludført arbejde til tiden

Eksisteret siden 2004

Ny træterrasse bygges efter dine ønsker

Drømmer du om at få bygget en flot ny træterrasse på din sommerhusgrund eller helårsgrund, hvor du kan sætte dig ud og nyde det gode vejr fra morgenstund til aftenstund? Så er du kommet til det helt rette tømrerfirma.

Hos J.K.A. Byg Tømrerfirma ApS i Thisted har vi blandt andet specialiseret os i at bygge træterrasser for vores kunder, der primært dækker over sommerhusejere i Vorupør, Snedsted, Klitmøller og omegn, men vi bygger også gerne en ny terrasse for dig, der har et helårshus.

Få inspiration til din nye terrasse

En træterrasse kan se ud på mange forskellige måder. Den kan enten være hævet over jorden for at skabe en god udsigtspost eller for at komme i niveau med huset, eller den kan være bygget på jorden. Den kan bygges i forlængelse af sommerhuset, så du og familien kan gå direkte ud fra huset til terrassen for at spise morgenmad eller for at grille aftensmad, eller den kan være fritliggende et solrigt og ugeneret sted på grunden, hvor I kan ligge og slikke sol.

Det er ikke kun i forhold til selve konstruktionen, der er mange forskellige muligheder. Der findes også utrolig mange forskellige terrassebrædder, som du kan vælge imellem alt afhængigt af, hvor meget du har lyst til at betale for terrassen, og hvordan du gerne vil have den til at se ud. Der findes både billige og eksklusive terrassebrædder. Nogle kræver løbende vedligeholdelse, mens andre ikke kræver nogen vedligeholdelse. Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning, vejledning og inspiration til, hvordan vi kan bygge en ny træterrasse, der matcher dine ønsker og behov.

Hvad koster en ny træterrasse?

Hvor meget lægning af en ny træterrasse koster afhænger derfor af de valg, du træffer i forhold til terrassens funktion og udseende. Vores priser påvirkes blandt andet af følgende valg:

  • ​Om terrassen skal være hævet eller ej
  • ​Om den skal bygges i forlængelse af huset, eller om den skal være fritliggende
  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • ​Hvilke terrassebrædder du vælger
  • Om der skal bygges trappe, gelænder eller lignende

Uanset hvad du vælger, så kan du være helt sikker på, at vi sørger for en korrekt opbygning fra udlægning af strøer til monteringen af terrassebrædderne, og at du får det hele til en fordelagtig pris.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 23 72 87​ eller e-mail jkabyg@hotmail.com for at høre mere eller indhente et uforpligtende tilbud.​

​Ønsker du et godt tilbud?

Udfyld formularen med dine oplysninger og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil vende retur med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

J.K.A. Byg Tømrerfirma ApS

Toosholmvej 8, Vorupør  •  7700 Thisted  •  Tlf.: 22 23 72 87​  •  E-mail: jkabyg@hotmail.com

Medlem af

db_white